standerlampe

5 af de smukkeste lamper til din stue

Når det kommer til indretning af din stue, så er det ofte lyset, der sætter det hele sammen. Derfor er det en god idé at tænke over, hvilken type lamper, der vil passe bedst til din stue. Her får du 5 forslag til, hvilke lamper, der kan give din stue et løft:

1. Louis Poulsen

Louis Poulsen standerlampe er en lampe der er blevet designet af Louis Poulsen i 1960erne. En ting, der er specielt ved denne lampe, er, at den giver et blændfrit lys, hvilket gør den ideel til stuer med store vinduer.

2. Arne Jacobsen

Flot Arne Jacobsen lampe er en af de lamper, som designeren Arne Jacobsen selv har designet. Designet bygger på en AJ Royal lampe, som han lavede i 1958, og den har dertil fået en opdatering, som gør den mere moderne.

3. Menu Caravaggio

Menu Caravaggio lampe er en lampe, der er designet af Verner Panton, og den fås i mange forskellige farver. Det er en lampe, der kan give en stue et løft på den måde, at den tiltrækker opmærksomhed, og kan virkelig gøre en forskel i selve rummet. Det er en smuk lampe og den vil med sikkerhed gøre indtryk i dit hjem.

4. Gubi

Gubi Bestlite blændfri lampe er en lampe, der er designet af Robert Dudley Best, og den blev designet i 1930erne. Den er lavet i sort jern, hvilket gør den stærk, mat og flot at se på. Lampen er kendetegnet ved den måde den er konstrueret på, og det gør også, at den er meget fleksibel.

5. Tradition Flowerpot

Tradition Flowerpot VP3 lampe er en lampe, der også er designet af Verner Panton i 1968. Den fås i mange forskellige farver, og den har ganske enkelt et virkelig flot design. Dertil er lampen også en meget god lampe, hvad angår lyset, den giver. Den er nemlig blændfri, hvilket gør den ideel til stuer med store vinduer. Dertil er lampen også udstyret med en indbygget dimmer, til at skabe forskellige belysningsniveauer.

Konklusion

Lamperne ovenfor er ideelle til at sætte et præg på din stue. De er alle designet i et stilrent og moderne design, og de alle er lavet af håndkraft. Du kan helt klart vælge en af de ovenstående lamper til din stue, hvis du ønsker et moderne design eller ønsker at gøre din stue mere elegant.