5 forfattere, der vil få dig i kontakt med dine følelser

5 forfattere, der vil få dig i kontakt med dine følelser

Der er ikke noget som en god bog, der kan få dig til i kontakt med dine følelser. Hvis du gerne vil have en bog, der får dig til at føle noget, så skal du læse en af disse forfatteres bøger.

Jodi Picoult

Picoult er forfatter til mange bøger, der handler om svære emner, og hun besidder evnen til at skrive så man føler med hovedpersonerne. Hun skriver også ofte om emner, der er tabubelagte, og som man ikke taler så meget om. Dette gør hendes bøger ekstra interessante, da man får et indblik i nogle af de problemer, som andre mennesker kæmper med. Et af hendes bedste værker er “My Sister’s Keeper”, der handler om to søstre, hvor den ene er syg, og den anden er født for at redde hende.

Lucinda Riley

Lucinda Riley er forfatter til en række fortællinger, der foregår over flere generationer. Hun er ekspert i at skrive historier, der får dig til at føle med personerne, og hun har en evne til at genskabe fortiden på en levende og troværdig måde. En af hendes mest berømte bøger er “The Seven Sisters”, der handler om seks søstre, der er blevet adskilt i barndommen, og som nu er gået hver sin vej. Men en dag finder den yngste af søstrene ud af, at deres far har efterladt dem en arv, der kan få dem til at finde sammen igen.

Jojo Moyes

Moyes er forfatter til en række historier, der handler om kærlighed, venskab og familie. En af hendes mest kendte bøger er “Me Before You”, der handler om en ung kvinde, der bliver ansat som hjælper for en mand, der er blevet lammet fra livet og ned. Men selvom han ikke kan gøre meget, så kan han stadig få hende til at føle og tænke over ting, hun aldrig har tænkt over før.

Nicholas Sparks

Sparks er forfatter til en række historier, der handler om kærlighed, venskab og familie. En af hans mest kendte bøger er “The Notebook”, der handler om en ung mand, der falder for en pige, der er forlovet med en anden mand. Men han kan ikke lade være med at kæmpe for hendes kærlighed, og han vil gøre alt for at få hende til at elske ham.