nissan

5 ting, der gør Nissan Juke fantastisk

Nissan Juke er en af de mest populære biler på markedet. Det er der en grund til. Her får du 5 ting der gør denne bil så fantastisk.

1. Design

Nissan Juke har et unikt design, der skiller sig ud fra mængden. Bilen har en kompakt størrelse, men den er alligevel rummelig. Den er perfekt til bykørsel, men den kan også klare sig godt på landevejen. Selve designet byder på skarpe linjer, dramatiske lygter, moderne udstyr, 19” alufælge og deres helt nye simplificeret logo. Der er mange specielle detaljer, som gør Nissan Juke så fantastisk. Du kan få forskellige farver til bilen, som for eksempel Shocking Yellow, som er en af de mest specielle farver. Du kan også få dine sæder i en anden farve, så de skiller sig ud fra resten af bilen og får den til at skille sig ud fra andre biler.

2. Komfort

Nissan Juke er en behagelig bil at køre i. Den har gode sæder, der giver god støtte, og en god suspension, der gør den komfortabel at køre i. Du kan med deres komfort pakke få klimaanlæg, som er ideelt til sommer og varme dage, men også til vinter og kolde dage. Dertil kommer der også en masse praktiske funktioner som for eksempel en masse opbevaringsrum og et panoramatag. Bilen er en moderne bil. Den er forberedt til wifi, stemmestyring, navigation og Nissan Connect Services. Dertil kommer, at den har hjælpemidler som for eksempel vejbaneassistent, blindvinkel alarm og parkering af bilen.

3. Sikkerhed

Nissan Juke er en sikker bil. Den har gode bremse, og den er udstyret med et antal sikkerhedssystemer, der gør den sikker at køre i. De har fået hele 5 stjerner i sikkerhedsbedømmelse, så du kan med ro i maven sætte dig bag rattet på en lækker og ikke mindst sikker Nissan Juke.

4. Økonomi

Nissan Juke er en økonomisk bil. Den er ikke for dyr at købe, og den er ikke for dyr at køre i. Den har en god brændstoføkonomi, og den er ikke for stor, så den er nem at parkere. Prisen på bilen starter ved 212.200 kr. og ender ved 270.450 kr.

Konklusion

Det er ikke nemt at finde en bil, der indeholder de fleste ting folk kigger efter. Den skal være rummelig, komfortabel, økonomisk, sikker og ikke mindst lækker. Men Nissan Juke er en bil, der er alle disse ting. Den er komfortabel og sikker at køre i, og den er både økonomisk og lækker at se på. Bilen er en bil, der passer til de fleste.