ford

Hvad skal du kigge efter, når du skal have en brugt bil?

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal kigge efter, når man skal have en brugt bil. En brugt bil er jo ikke ligesom en ny bil, hvor man ved, at den er i orden. Derfor kan det være en god idé at bruge en checkliste, når man går på jagt efter den perfekte brugte bil.

Stemplet servicehæfte

Det er altid en god idé at kigge efter et stemplet servicehæfte. Det giver nemlig en indikation af, hvor godt bilen er blevet vedligeholdt. Selvom bilen ikke har et servicehæfte, så kan man stadigvæk få et godt indtryk af vedligeholdelsen ved at se på bilen. Er bilen ren og pæn, så er det en god indikation af, at den er blevet vedligeholdt.

Kørsel på forskellige underlag

Det kan også være en god idé at køre bilen på forskellige underlag. Det kan give en indikation af, hvordan bilen kører på forskellige underlag. Er bilen stabil på vejen, eller er den ustabil? Kører bilen stille, eller kan man høre en masse støj fra motoren? Kører bilen jævnt, eller er der mange ujævnheder?

Bremserne

Det er også vigtigt at køre bilen i forskellige hastigheder for at teste bremserne. Bremserne er jo et af de vigtigste elementer på en bil, og derfor er det en god idé at køre bilen i forskellige hastigheder for at se, hvordan bremserne virker.

Dækkene

Det er også en god idé at kontrollere dækkene. Dækkene er jo det, der har kontakt med vejen, og derfor er det en god idé at kontrollere, om der er slitage på dækkene. Det kan give en indikation af, hvor godt bilen er blevet vedligeholdt.

Hvilket mærke er du ude efter?

Det kan også være en god idé at overveje, hvilket mærke, man er ude efter. Det kan være en god idé at overveje, hvilket mærke man foretrækker. Er man til tyske biler, eller er man til amerikanske biler, måske endda en ford fiesta brugt? Uanset hvad man er til, så kan man finde det på bn.dk.

Skal man købe eller lease en brugt bil?

Det kan også være en god idé at overveje, om man skal købe eller lease bilen. Det er forskelligt fra person til person, hvad der er den bedste løsning. Er man typen, der er glad for at skifte bil ofte, så kan leasing være en god idé. Er man typen, der gerne vil eje bilen (og have som udbetaling til den næste), så kan det være en god idé at købe bilen.