krøllet hår

Sådan får du det perfekte krøllet hår

Har du altid drømt om at have krøllet hår, men har ikke anet hvordan du skal gøre? Du kan altid vælge at få permanentet dit her hos frisøren, men det er en løsning der er lidt dyr og som navnet antyder; meget permanent, så der er med tiden kommet mange andre måder at få krøllet sit hår. Så læs med her, hvor vi giver dig de bedste tips til, hvordan du får det perfekte krøllet hår.

1. Vælg den rette frisør

Det første du skal gøre, når du vil have krøllet hår, er at finde den rette frisør. En frisør der ved hvordan man laver krøller og har erfaring med dette. Det er ikke alle frisører der er lige gode til at lave krøller, og derfor er det vigtigt at du finder en frisør du stoler på og som du ved laver et godt stykke arbejde.

2. Vask håret med en god shampoo og balsam

Det er vigtigt at du vasker dit hår med en god shampoo og balsam, inden du skal have lavet krøller. På den måde undgår du at få fedtet hår, og at dine krøller ikke holder lige så længe.

3. Brug en god hårkur

En god hårkur er også vigtig, for dit velvære og særligt for din hovedbund. Hårkuren vil gøre dit hår blødt og lækkert, og det vil også gøre dine krøller mere holdbare.

4. Brug et godt krøllejern

Når du skal have lavet krøller, er det vigtigt at du bruger en god styler. En styler der kan lave fine og faste krøller, og som ikke gør dit hår fedtet. Desuden er det vigtigt at du bruger en styler uden kemikalier, da du ikke ønsker at ende med en styler, der ødelægger dit hår. Et godt krøllejern er også vigtigt, når du skal have lavet krøller. Ved at bruge et krøllejern, vil du få fine og faste krøller, og som ikke gør dit hår fedtet.

6. Brug en god hårspray

En god hårspray kan også gøre meget for, hvor længe dine krøller holder længere tid. En hårspray der ikke får dit hår til at klistre sammen, og som ikke gør dit hår fedtet. Desuden er det vigtigt at du bruger en hårspray der giver en flot glans til dine krøller, og som holder i mange timer, hvis man for eksempel skal ud i vejr og vind.