Top 6: Disse programmer og software burde alle SMV’er have

SMV’er (Små og mellemstørrelse virksomheder) er virksomheder med mellem 10 og 249 ansatte. Disse virksomheder spiller en afgørende rolle for dansk økonomi, og det er derfor afgørende, at de har de rigtige værktøjer til at drive forretningen. Her får du en liste over de 6 typer af programmer og software, der er afgørende for enhver SMV:

  • Lokale booking system
  • CRM-system (Customer Relationship Management)
  • Regnskabsprogram
  • Projektstyring software
  • Marketing automation software
  • Kommunikationssoftware (f.eks. Skype for Business)

Lokale booking system

Ethvert SMV har brug for et lokale booking system til at holde styr på alle lokaler. Det kan eksempelvis være mødelokaler. Det kan også være fysiske butikker eller andre typer af lokaler. Det vigtigste er, at du kan holde styr på, hvornår der er ledige lokaler og hvornår de er booket. En booking software gør det nemt at holde styr på alt dette.

CRM

CRM står for Customer Relationship Management. Det er et system, du bruger til at holde styr på dine kunder. Det er vigtigt, at du har overblik over alle dine kunder, så du eksempelvis kan sende dem målrettet kommunikation. Det giver også overblik over, hvordan kundesituationen er.

Regnskabsprogram

Som virksomhed har du brug for et regnskabsprogram til at holde styr på alle dine regnskaber. Det er nemlig vigtigt, at du altid har styr på, hvor mange penge, der er i virksomheden. Et regnskabsprogram kan også give dig overblik over, hvordan din virksomheds økonomi ser ud.

Projektstyring software

Projektstyring software gør det muligt for dig at følge alle dine projekter. Det kan eksempelvis være alt fra et stort projekt til at sætte en ny strategi for virksomheden til et lille projekt, der går ud på at følge op på en kunde. Der er mange forskellige typer af projektstyring software, så du skal finde en, der passer til dine behov.

Marketing automation software

Marketing automation software gør det muligt for dig at automatisere meget af den daglige markedsføring. På den måde kan du fokusere på de vigtigste dele af din markedsføring.

Kommunikationssoftware

Kommunikationssoftware gør det muligt for dig at kommunikere med andre. Du kan eksempelvis bruge det til at lave videomøder. Det giver dig mulighed for at dele skærme med hinanden.

Der er altså mange ting man skal have styr på har en SMV, men forhåbentligt er du blevet klogere med disse 6 uundværlige software og programmer til små og mellemstørrelse virksomheder.